Borduren

Machinaal borduren is een manier om uw textiel een exclusieve uitstraling te geven.
Het is duurzaam, heeft een grote toepasbaarheid en is ook nog eens fiscaal aftrekbaar als u aan de voorwaarden van de belastingdienst voldoet. D.w.z. dat o.a. logo’s op het textiel een gezamenlijke minimale grootte van 70 cm2 moeten hebben. (meer informatie hierover kunt u nalezen op de site van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl)

Wij borduren op vele soorten textiel o.a.; t-shirts, polo’s, badstof, petten, jassen, bodywarmers, shawls, fleece, mutsen, overalls, paardendekens, tassen etc, etc….
Wij kunnen het desgewenst textiel  voor u leveren, hierin zijn vele mogelijkheden.
U bent vrij om zelf textiel aan te leveren, dit is dan op eigen risico i.v.m. de kwaliteit van het aangeleverde textiel.

Wij leveren vele merken textiel o.a. B&C, Fruit of the loom, santino, Sol’s, Uniwear, Kariban, Slazenger, U.S. Basic, Best in Town, Kostum Kit, Jerzees, Logo Star, Russel, Stormtech, Hanes, Gildan, Bella, Lemon & Soda, KLM, Mascot en andere merken.
Bent u op zoek naar een specifiek merk laat het ons weten wellicht dat wij u verder kunnen helpen.

Ook voor costume made (bedrijfs)kleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordat we een logo, tekst, afbeelding e.d. op het artikel kunnen borduren hebben we een borduurkaart nodig. Een borduurkaart wil zeggen dat we een afbeelding/tekst om moeten zetten naar steken zodat de machine weet wat hij moet doen. Dit wordt handmatig gedaan zodat we zelf kunnen  bepalen hoe we een het ontwerp willen hebben.
We beschikken over een eigen ontwerpstudio waardoor zeer veel mogelijk is.
De kosten van een borduurkaart is afhankelijk van de afbeelding/tekst.
De kosten van de borduring zelf is afhankelijk van het aantal steken, het betreffende textiel en hoelang de machine borduurt.

Als u belangstelling heeft voor borduren van uw logo/tekst, krijgt u vooraf een prijsopgaaf zodat u weet waar u aan toe bent.

Indien u een logo op textiel wilt krijgt u vooraf een proef te zien,pas na goedkeuring van de proef wordt het logo op het textiel geborduurt.